• Posted on: 22 May 2015
  • By: magyartenger

Reggel elindultunk a Csotthontól biciklivel Törekibe, mert a professzor végzett az időgép megépítésével, és segítségünket kérte a kipróbáláshoz.
A professzor segítségével Töreki határában időutazást végeztünk a múltba, majd folytattuk utunkat tovább. Egyszer csak megpillantottunk egy embercsoportot. Nem tudták, hogy kik vagyunk, ezért máglyán el akarták égetni a professzort, mert azt gondolták róla, hogy boszorkány. Mivel megmutattuk nekik, hogyan tudunk szórakozni, ezért megkímélték a professzor életét. Ketten később érkeztek, de bebizonyítottuk, hogy ők is hozzánk tartoznak, azzal, hogy tudták folytatni: „Szivi ha szeretsz…”.
Ezután megkezdődött a vásár és 4 csoportba osztottak minket, nehogy elvesszünk a sokadalomban. Kezdésnek adtak nekünk 100 forintot, hogy kereskedjünk. Lehetett venni búzát, bort, malacot, lovat és csizmát. A játékot végül Gergő és Bence csapata nyerte meg. A játék után következett a jól megérdemelt ebéd, majd pedig a döfönye. Ezután Intelligens seriff-et és Jóéjszakát gyerekeket játszottunk.
A játék után kézműveskedtünk. Lehetett fonni, bőrözni és faragni is. A kézműveskedés közben észrevettük, hogy történt egy kis baleset, és valakinek a biciklijén a gumi kilukadt, de nagyfiúk orvosolták a problémát.

A nap végén összepakoltunk és visszaindultunk a mi jelenünkbe, de messziről még hallottuk, ahogy kiabálnak utánunk, hogy Boszorkány!!!.
Visszatekertünk a Csotthonba, ahol elfogyasztottuk a nasinkat, majd elmentünk az esti misére.

Reméljük ti is annyira élveztétek a túrát, mint mi!

Készítette: Mandula őrs

Összes kép megtekintése

https://photos.app.goo.gl/e2ZPsqckBFUipCDE9
2015. május 16.