• Posted on: 11 March 2015
  • By: magyartenger

Egy szép szombat reggel a buszállomáson találkoztunk és nekiindultunk az idei első csapattúrának, aminek helyszíne Endréd volt. Leszálltunk a buszról, imádkoztunk, majd nekiindultunk a túrának. Rövid idő után megálltunk reggelizni, és szemtanúi lehettünk az időutazás rejtelmeinek. Kihirdették, hogy az egész túra alatt a Fedezékbe nevű játékot fogjuk játszani. Sétáltunk, és egyszer csak elordították, hogy fedezékbe, és mi el kellett bújjunk tíz másodperc alatt. Mindig berohantunk az erdőbe és elbújtunk a fák mögé. Nekünk ez tetszett a legjobban, mert mindig figyelni kellet, hogy időben tudjunk elbújni. Egész nap mindig el tudtunk bújni, és ezért a nap végén kaptunk erőcukorkákat.
Egy meredek domb alján találtunk egy laptopot, amin egy videóüzenetet néztünk meg, és minekünk kellett elmondani a többieknek, hogy mit hallottunk, hogy mi a küldetésünk. Sokat mentünk, és aztán egy nagy réthez értünk, ott sok játékot játszottunk, ez is nagyon jó volt.

Ebédeltünk, aztán hosszú döfönye volt, ahol sokat kendőharcoltunk. Amikor kipihenték magukat a nagyok, akkor csomót meneteltünk, és ez olyan volt, mint a katonaság. A végén játszottunk egy játékot, ahol át kellett vinni az ellenség térfelére a botokat, és nagyon elfáradtunk. Elindultunk visszafelé, és egy nagyon meredek dombon kellett lemenjünk, ami nagyon menő volt. Egy nagyon szép helyen sétáltunk vissza. A buszmegállóban kicsit kellett várni a buszra, addig beszélgettünk. A buszon szerencsére volt helyünk, és végre le tudtunk ülni, és tudtunk egy kicsit pihenni. Rövidesen visszaértünk Siófokra, és a buszállomáson kaptuk meg a cukorkákat, aztán imádkoztunk egyet, majd mehettünk haza jó fáradtan.

Készítette a Sakál őrs

Összes kép megtekintése

https://photos.app.goo.gl/AxUnKBZpV3nAEWMs7
2015. március 07.