• Posted on: 24 May 2015
  • By: magyartenger

Bohár Emese  (Mesi) vagyok, 1999-ben születtem, Siófokon és azóta is itt lakom. Itt jártam általános iskolába, de a középiskolás tanulmányaimat már Veszprémben kezdtem el a Lovassy László Gimnázium informatika tagozatos osztályában, 2014 őszén.

2009 óta ugyanolyan kitörő lelkesedéssel és fogyhatatlan vidámsággal járok a cserkészprogramokra. 2010 májusában tettem fogadalmat. Még ma is emlékszem arra, hogy mennyire vártam azt, hogy végre megkaphassam az ingemet, amit a jelek szerint azóta sem sikerült kinőnöm… Nem múlt el úgy nyár, hogy ne mentem volna el cserkésztáborba. Lassan hét éve már annak, hogy a Pitypang őrs oszlopos tagjaként ugyanolyan intenzitással veszek részt a programokon.

Már régóta nagy álmom, hogy nekem is őrsöm lehessen, ezért 2014 őszén elkezdtem a VI. cserkészkerület őrsvezető képzését. Ez három hétvégéből, egy táborból és egy záró hétvégéből áll. Ez után a képzés után nekem is lehetőségem nyílik arra, hogy őrsöt vezessek, és ezáltal valóra válhat az álmom. Én a cserkészettől nagyon sokat kaptam és szeretném mindezt a sok jót továbbadni ugyanúgy, ahogyan annak idején én is megkaptam az őrsvezetőmtől.