• Posted on: 25 May 2015
  • By: magyartenger

A nevem Campana Tommaso 1999. November 7-en születtem Budapesten. Azóta Siófokon élek. Anyukám Bonczok Tünde apukám, Francesco Campana. Van egy öcsém Massimo és egy húgom Francesca. Általános iskolába a siófoki Beszédes József Általános Iskolába jártam. Most a Perczel Mór Gimnáziumba járok angol tagozatra.

Cserkészettel még általános iskolában ismerkedtem meg. 2009-ben osztálytársammal kezdtünk el együtt járni cserkészetre. Már a legelső őrsiken is ott voltam, a Hód őrs egyik kezdő tagjaként. 2009 óta minden nyáron voltam cserkésztáborban. 2012-ben tettem cserkész fogadalmat. 2013-ban résztvettem az NNT nevű cserkész Nemzeti Nagy Táborban.

Ez évben kezdtem el barátaimmal az ŐVK-t (Őrs Vezető Képző) mely 3 képzés hétvégéből egy 10 napos táborból és egy vizsga hétvégéből áll. Az ŐVK egy testi és lelki képzés.

Most nyáron több táborba is megyek, a KNT (Kerületi Nagy Tábor) és az ŐVK tábor mellett elmegyek kerületünk tanyázására is, mely csak a kiscserkészeknek szól. Nagyon lelkes vagyok és szeretem a cserkészetet, bár nem biztos, hogy az ŐVK után lesz őrsöm. Azonban szeretnék ugyan úgy tevékenyen részt venni majd a programokban.

A cserkészet rengeteg élményt adott nekem, főleg mikor táborban voltunk. Mai napig nagyon szeretek cserkészprogramokra járni, mivel a legjobb barátaimat itt ismertem meg, és nagyrészükkel most is ott találkozunk. Cserkészeten kívül szeretek zenét hallgatni, utazni barátaimmal találkozni és koncertekre járni.