• Posted on: 24 May 2015
  • By: magyartenger

Komáromi Zalán vagyok. 1999-ben születtem Siófokon, és itt is élek családommal. Ide jártam általános iskolába és jelenleg is Siófokra járok középiskolába a Perczel Mór Gimnázium Matematika tagozatos osztályába. Óvodás korom óta rendszeresen sportolok. 2009-ben egy sporttársam ajánlásával kerültem be a siófoki Magyar Tenger Cserkészcsapat Hód őrsébe. Azóta a csapat aktív, lelkes tagja vagyok, nagyon kevés programot hagytam ki, kedv hiányában egyet sem! 2012 áprilisában tettem fogadalmat. 2014-ben kezdtem el az őrsvezető képzést a hatodik cserkészkerületnél. Rengeteg fontos és hasznos dolgot tanítanak itt. Ez a képzés 3 képzési hétvégéből, 1 táborból és 1 záró próbahétvégéből áll.

A cserkészet rettentő sok mindenre megtanított. Többek között fegyelem, koncentrálás, rengeteg tudást adott, emberekkel való bánásmódot, illemet és sok más hasznos dolgot. Amikor csak tehetem (márpedig szakít az ember olyan dolgokra időt, amit feltétlen szeretne csinálni, így én is), elmegyek a programokra, és ha tudok, segítek is ezeknek a lebonyolításában. Olyakor, ha szükséges, egy-egy őrsi gyűlésen is helyettesítem az őrsvezetőt.

A szabadidőmet a cserkészeten kívül eltöltöm még rendszeres sportolással, többek között motocross, futás. Szeretek gitározni, ebből következik, hogy nagyon szeretem a zenét, akármilyen is.

 

Törekszem a tökéletes életre, mind a tanulásban, a sportban, az emberekkel való kapcsolatban, és minden másban is.